Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria38g54kcal6g0.9g2.8g0g
Parsakaali brokkoli 23g8.2kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g9g6.1kcal0.1g0.4g0.5g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%4.7g11kcal1.4g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g232kcal21.6g3.8g14.2g1.2g
Valittu annoskoko87g116kcal10.8g1.9g7.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g58kcal5.4g1g3.6g0.3g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311