Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g6.3g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g48kcal0.8g4.6g2.4g1.6g
Valittu annoskoko87g24kcal0.4g2.3g1.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g12kcal0.2g1.2g0.6g0.4g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.6g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011