Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 28g10kcal0g2g0g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 11g56kcal0g0g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Maapähkinä 4.9g28kcal1.3g0.7g2.1g0.8g
Korppujauho 14g52kcal1.5g10.5g0.1g0.7g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g1.4g4.8kcal0.2g0.8g0g0.2g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g438kcal9.2g53.4g19.4g4.6g
Valittu annoskoko87g219kcal4.6g26.7g9.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna44g110kcal2.3g13.4g4.9g1.2g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739