Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.6g1kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 17g2.7kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Paprika keltainen 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 23g7.9kcal1g0.4g0.1g0.6g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g1.7g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g1.7g3.7kcal0g0.9g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.6g1.9kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee27g28kcal6.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g99kcal15.8g4.2g1.4g2.2g
Valittu annoskoko87g50kcal7.9g2.1g0.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna44g25kcal4g1.1g0.4g0.6g
Arvot/100g100g57kcal9g2.4g0.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369