Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 9g30kcal1g5.6g0.2g0.9g
Mustikka metsä- 17g7.4kcal0.1g1.1g0.1g0.6g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g114kcal2.2g23g0.6g3g
Valittu annoskoko87g57kcal1.1g11.5g0.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna44g29kcal0.6g5.8g0.2g0.8g
Arvot/100g100g66kcal1.3g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729