Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 31g38kcal6.6g0g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 13g2.8kcal0.1g0.3g0g0.3g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi5.5g4.6kcal0.3g0.9g0g0g
Ruokakerma Valio 5%16g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Smetana, Valio, hyla7.8g30kcal0.2g0.2g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g179kcal15g5g10.8g1.2g
Valittu annoskoko87g90kcal7.5g2.5g5.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g45kcal3.8g1.3g2.7g0.3g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162