Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala14g34kcal1.5g6.2g0.3g1.7g
Tonnikala vedessä 32g34kcal7.3g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Polar 5% juusto14g24kcal4.4g0g0.7g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g5.6g6.2kcal1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g204kcal28.6g14.2g3.6g4g
Valittu annoskoko87g102kcal14.3g7.1g1.8g2g
Annoskoko puolitettuna44g51kcal7.2g3.6g0.9g1g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391