Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g17g11kcal0.3g2.5g0g0g
Keittojuurekset, apetit8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g7.5g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vihreä papu, pitkä4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g91kcal7.6g7g3.8g1g
Valittu annoskoko87g45kcal3.8g3.5g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna44g23kcal1.9g1.8g1g0.3g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856