Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit3.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ahven 14g11kcal2.3g0g0.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Kalaliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g77kcal5.8g7g2.4g0.6g
Valittu annoskoko87g38kcal2.9g3.5g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g19kcal1.5g1.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g44kcal3.3g4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622