Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g4.7g16kcal0.6g3g0.1g0.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)24g8.5kcal0.2g1.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g14g16kcal3.5g0g0.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)6.2g1.9kcal0g0.4g0g0g
Paprika, punainen3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, tuore4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g16g16kcal0.4g0.7g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g126kcal9.8g13.8g3.2g2.2g
Valittu annoskoko87g63kcal4.9g6.9g1.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna44g32kcal2.5g3.5g0.8g0.6g
Arvot/100g100g72kcal5.6g7.9g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026