Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)16g4.7kcal0.2g0.9g0g0.2g
Nauris 6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g64kcal2.6g8.2g1.6g2.8g
Valittu annoskoko87g32kcal1.3g4.1g0.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna44g16kcal0.7g2.1g0.4g0.7g
Arvot/100g100g37kcal1.5g4.7g0.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753