Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 39g18kcal0.2g3.3g0.1g0.7g
Raparperi 28g10kcal0.2g1.5g0g0.4g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kaurahiutale 4.5g17kcal0.7g2.6g0.3g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Sokeri 2g8.2kcal0g2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g236kcal3g34.8g7.6g3.4g
Valittu annoskoko88g118kcal1.5g17.4g3.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna44g59kcal0.8g8.7g1.9g0.9g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191