Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g26g45kcal2.7g0.7g3.5g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g44g15kcal1.2g2.1g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)18g29kcal0.5g0.7g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g178kcal8.8g7g12.6g0g
Valittu annoskoko88g89kcal4.4g3.5g6.3g0g
Annoskoko puolitettuna44g45kcal2.2g1.8g3.2g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206