Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)22g39kcal4.2g0g2.4g0g
Purjosipuli 20g4.5kcal0.4g0.5g0g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g37g22kcal0.4g1.6g1.5g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g207kcal10.2g5g15.6g1.2g
Valittu annoskoko87g104kcal5.1g2.5g7.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g52kcal2.6g1.3g3.9g0.3g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191