Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki55g31kcal4.6g2.7g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g202kcal15.4g20g6.6g0.4g
Valittu annoskoko88g101kcal7.7g10g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna44g51kcal3.9g5g1.7g0.1g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.4g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747