Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 18g38kcal3.2g0g2.8g0g
Kieli naudan 18g35kcal2.9g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g220kcal14.2g14.6g11g1.4g
Valittu annoskoko88g110kcal7.1g7.3g5.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g55kcal3.6g3.7g2.8g0.4g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.3g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641