Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g35g86kcal3.5g2.8g6.3g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl8.8g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)24g38kcal0.6g0.6g3.6g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr8.8g25kcal0.7g0.8g2.1g0.1g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g307kcal9.8g10g24.4g0.2g
Valittu annoskoko88g153kcal4.9g5g12.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g77kcal2.5g2.5g6.1g0.1g
Arvot/100g100g175kcal5.6g5.7g13.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523