Kukkakaaliherkku

Irrottele kukkakaalin nuput ja keitä ne al dente suolatussa keitinvedessä.

Kuumenna ruokakerma ja sulata joukkoon tuore- ja sinihomejuustot, lisää myllystä tuoretta mustapippuria ja halutessasi vielä valkosipulin kynsi.

Kaada kastike kukkakaalin päälle uunivuokaan ja ripottele päälle vielä juustoraaste.

Gratinoi 200 asteessa n 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Pompula11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 44g10kcal0.8g1g0.1g1g
Flora kevyt ruoka 7%15g12kcal0.1g0.7g1g0g
castello blue, sinihomejuusto7.3g31kcal1g0g3.1g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli15g23kcal1.2g0.6g1.9g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)7.3g19kcal2.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g193kcal10.8g4.6g14.4g2g
Valittu annoskoko88g97kcal5.4g2.3g7.2g1g
Annoskoko puolitettuna44g48kcal2.7g1.2g3.6g0.5g
Arvot/100g100g110kcal6.2g2.6g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244660