Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 36g205kcal7.1g6.7g16.6g1.3g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g18g51kcal0.6g12.1g0g1.5g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g22g130kcal0g0g22.3g0g
Hunaja 8.9g30kcal0g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g872kcal15.4g53.2g82g5.6g
Valittu annoskoko88g436kcal7.7g26.6g41g2.8g
Annoskoko puolitettuna44g218kcal3.9g13.3g20.5g1.4g
Arvot/100g100g498kcal8.8g30.4g46.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864