Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 3.3g9kcal0.5g0.9g0.1g1.3g
Vehnälese 2.6g6kcal0.4g0.4g0.1g1g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen3.3g9kcal1g0.1g0.6g1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 33g13kcal0.1g2.2g0.2g0.9g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g75kcal4g7.2g2g8.4g
Valittu annoskoko88g37kcal2g3.6g1g4.2g
Annoskoko puolitettuna44g19kcal1g1.8g0.5g2.1g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621