Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g15g66kcal1.1g9.9g2.3g0.5g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)7.3g46kcal0g0g5.1g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g29g67kcal0.1g3.5g5.8g0.1g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g15g16kcal0.1g2.2g0.7g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)22g112kcal1g12.5g7.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g613kcal4.6g56.2g42.6g4.2g
Valittu annoskoko88g306kcal2.3g28.1g21.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna44g153kcal1.2g14.1g10.7g1.1g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496