Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g30g25kcal0.3g5.5g0.1g0.5g
Canderel makeutusjauhe12g48kcal0.4g11.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Margariini, flora kevyt 40 6.2g23kcal0g0.3g2.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g6.2g4.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g17g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g400kcal8.4g70.8g8.4g2.6g
Valittu annoskoko87g200kcal4.2g35.4g4.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna44g100kcal2.1g17.7g2.1g0.7g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917