Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g25g80kcal5.5g14.5g0.3g3g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g363kcal11g79g0.6g6g
Valittu annoskoko88g182kcal5.5g39.5g0.3g3g
Annoskoko puolitettuna44g91kcal2.8g19.8g0.2g1.5g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976