Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton50g54kcal11.6g0g0.8g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)25g38kcal4g1g2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)3.7g27kcal0g0g3g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g5.5g21kcal1.3g0g1.8g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 2.6g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g279kcal33.8g2g15.2g0.2g
Valittu annoskoko87g140kcal16.9g1g7.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g70kcal8.5g0.5g3.8g0.1g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.1g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153