Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 41g25kcal4.1g1.2g0.2g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai11g38kcal1.3g7.6g0.2g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g266kcal17.6g33.4g6.4g0.6g
Valittu annoskoko88g133kcal8.8g16.7g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g66kcal4.4g8.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g152kcal10.1g19.1g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104