Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 43g147kcal4.4g29.9g0.5g1.5g
Voi 7.7g56kcal0.1g0g6.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Hiiva 1.9g1.4kcal0.3g0g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g509kcal12.2g76.2g16.2g3.6g
Valittu annoskoko88g254kcal6.1g38.1g8.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna44g127kcal3.1g19.1g4.1g0.9g
Arvot/100g100g291kcal7g43.5g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403