Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 25g176kcal0.2g0g19.9g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1g4kcal0g1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 21g71kcal0g17.3g0g0.3g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g734kcal5g81.6g43.2g0.8g
Valittu annoskoko88g367kcal2.5g40.8g21.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna44g184kcal1.3g20.4g10.8g0.2g
Arvot/100g100g420kcal2.9g46.6g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094