Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)10g13kcal2.1g0g0.4g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)33g15kcal1.1g1.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g84kcal7.2g9g1.8g0.6g
Valittu annoskoko88g42kcal3.6g4.5g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g21kcal1.8g2.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96339