Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta24g88kcal3.2g17.1g0.5g0.9g
Kookoshiutale 2.2g15kcal0.2g0.1g1.4g0.4g
Hasselpähkinä 4.1g26kcal0.6g0.1g2.5g0.7g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)12g57kcal0.5g7.3g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g622kcal12.6g90g22.2g4g
Valittu annoskoko88g311kcal6.3g45g11.1g2g
Annoskoko puolitettuna44g156kcal3.2g22.5g5.6g1g
Arvot/100g100g355kcal7.2g51.4g12.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316