Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 35g12kcal0.2g1.9g0g0.5g
Mansikka 19g9kcal0.1g1.6g0g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g29g114kcal0g28.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g270kcal0.6g64.4g0g1.8g
Valittu annoskoko88g135kcal0.3g32.2g0g0.9g
Annoskoko puolitettuna44g68kcal0.2g16.1g0g0.5g
Arvot/100g100g154kcal0.3g36.7g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463