Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.8g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Oliiviöljy 4.8g42kcal0g0g4.8g0g
Hapankaali 28g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Tomaattimurska Eldorado3.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Felix3.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste14g51kcal4.1g0.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g344kcal13.2g31.4g18g2.4g
Valittu annoskoko88g172kcal6.6g15.7g9g1.2g
Annoskoko puolitettuna44g86kcal3.3g7.9g4.5g0.6g
Arvot/100g100g195kcal7.5g17.9g10.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150