Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 10g34kcal1.1g6.3g0.2g1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g11g40kcal0.7g8.6g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Oivariini, 60 (100g)1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g193kcal6g33.4g3g2.4g
Valittu annoskoko88g96kcal3g16.7g1.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna44g48kcal1.5g8.4g0.8g0.6g
Arvot/100g100g110kcal3.4g19g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336