Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 38g57kcal7.2g0g3.1g0g
Lanttu 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Punaviini 6.2g4.4kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 3.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g146kcal15g3.2g6.6g1g
Valittu annoskoko88g73kcal7.5g1.6g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna44g36kcal3.8g0.8g1.7g0.3g
Arvot/100g100g83kcal8.6g1.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260