Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 11g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Sokeri 9g36kcal0g9g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Raparperi pakastettu25g7.6kcal0.2g1.4g0g0.3g
Fariinisokeri3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.5g3kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g406kcal7.4g55g16.8g1.6g
Valittu annoskoko88g203kcal3.7g27.5g8.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g101kcal1.9g13.8g4.2g0.4g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.3g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875