JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai40g140kcal4.8g28.3g0.8g1.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%22g51kcal6.5g0.6g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g429kcal22.6g57.8g12.2g2.4g
Valittu annoskoko88g215kcal11.3g28.9g6.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna44g107kcal5.7g14.5g3.1g0.6g
Arvot/100g100g245kcal12.9g33g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231628