Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kukkakaali 7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g23g11kcal0.6g1.4g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g11g12kcal0.7g2.1g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g28g10kcal0.5g1.9g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g92kcal4.8g14.2g1g3.4g
Valittu annoskoko88g46kcal2.4g7.1g0.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna44g23kcal1.2g3.6g0.3g0.9g
Arvot/100g100g53kcal2.7g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946