Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g13g36kcal1.7g0g3.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g15g38kcal2.9g0g3.3g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g336kcal21.6g0.4g28.6g0g
Valittu annoskoko88g168kcal10.8g0.2g14.3g0g
Annoskoko puolitettuna44g84kcal5.4g0.1g7.2g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594