Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 55g44kcal0.9g9.2g0g1.6g
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Mineraalisuola keskiarvo 0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g116kcal2.2g20g2g3.6g
Valittu annoskoko88g58kcal1.1g10g1g1.8g
Annoskoko puolitettuna44g29kcal0.6g5g0.5g0.9g
Arvot/100g100g66kcal1.3g11.4g1.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773