Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g37g44kcal6.6g0.6g1.6g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow11g38kcal0.8g8.7g0.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g17g5.9kcal0.3g1.1g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.6g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g192kcal16g22g4.4g1.2g
Valittu annoskoko88g96kcal8g11g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g48kcal4g5.5g1.1g0.3g
Arvot/100g100g110kcal9.1g12.6g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155