Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 20g44kcal3.5g0g3.4g0g
Oliiviöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)25g7.5kcal0.3g1.5g0.1g0.3g
Spagetti, Barilla11g39kcal1.3g7.9g0.2g0.3g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattisalsa 1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g209kcal10.8g21.6g8.8g2g
Valittu annoskoko88g105kcal5.4g10.8g4.4g1g
Annoskoko puolitettuna44g52kcal2.7g5.4g2.2g0.5g
Arvot/100g100g119kcal6.2g12.3g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704