Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 16g2.1kcal0.3g0.1g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle31g41kcal2g6.3g0.9g1.6g
Broileri, rintafilee, nahaton 23g25kcal5.4g0g0.4g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g16g60kcal1.4g11.2g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g275kcal18.4g35.4g5.2g5.6g
Valittu annoskoko88g138kcal9.2g17.7g2.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna44g69kcal4.6g8.9g1.3g1.4g
Arvot/100g100g157kcal10.5g20.2g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202