Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g12g79kcal0g0g9.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.8g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g28g24kcal0.3g5.1g0.1g0.5g
Sokeri 10g40kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g495kcal8.2g67.6g21.6g2.8g
Valittu annoskoko88g247kcal4.1g33.8g10.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna44g124kcal2.1g16.9g5.4g0.7g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406