Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen27g38kcal5.2g0g1.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g55g19kcal0.5g3.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g127kcal11.6g7.8g5.4g0.2g
Valittu annoskoko88g63kcal5.8g3.9g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g32kcal2.9g2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.4g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413