Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kaali, valkokaali24g4.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Keittojuures, Pirkka19g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g9g14kcal1.9g0g0.8g0g
Siirappi 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g54kcal5g4g2g1g
Valittu annoskoko88g27kcal2.5g2g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna44g14kcal1.3g1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.3g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139