Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g44g48kcal10.1g0g0.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)27g23kcal0.3g1g1.9g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g4.9g22kcal0.3g0.2g2.2g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g193kcal21.6g3.6g9.8g0.4g
Valittu annoskoko88g97kcal10.8g1.8g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna44g48kcal5.4g0.9g2.5g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868