Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen124g895kcal0g0g99.5g0g
Sokeri 71g286kcal0g70.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)83g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 162g555kcal16.5g113.2g1.9g5.7g
Leivinjauhe 4.1g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 166g106kcal5.3g8g5.8g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Mustikka metsä- 166g73kcal0.8g10.6g1g5.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.9g26kcal0g6.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g4573kcal75.2g503.8g240.8g22.6g
Valittu annoskoko870g2286kcal37.6g251.9g120.4g11.3g
Annoskoko puolitettuna435g1143kcal18.8g126g60.2g5.7g
Arvot/100g100g263kcal4.3g29g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206