Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g83g375kcal6.4g56.6g13.3g3g
Suolapähkinä, taffel21g133kcal5.8g2.9g11g1.6g
Suklaa tumma 42g215kcal1.6g22.2g12.9g2.2g
Voi 21g151kcal0.2g0.1g16.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 208g348kcal15.6g8.3g27.1g5.4g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g73g94kcal9.5g0.2g6g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 25g71kcal3.9g0g6.2g0g
Sokeri 83g338kcal0g83.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 52g33kcal1.7g2.5g1.8g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g104g603kcal30.8g12.1g47.9g8.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 104g67kcal3.3g5g3.6g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen42g227kcal4.6g20.4g13.7g0.7g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g13g49kcal0g12.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g5408kcal166.8g451.2g320.8g43.4g
Valittu annoskoko870g2704kcal83.4g225.6g160.4g21.7g
Annoskoko puolitettuna435g1352kcal41.7g112.8g80.2g10.9g
Arvot/100g100g311kcal9.6g25.9g18.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882