Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g19g86kcal0.1g0.1g9.5g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g75g292kcal0.1g72.5g0g0g
Raparperi 359g121kcal2.5g19.7g0.4g5g
Culinesse (Flora), annos 10g93g430kcal0.5g0.5g47.7g0g
Sokeri 111g452kcal0g111.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu82g104kcal9g0.2g7.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g417kcal12.4g85g1.5g4.3g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.9g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g3855kcal50g590.6g133.2g19.6g
Valittu annoskoko870g1927kcal25g295.3g66.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna435g964kcal12.5g147.7g33.3g4.9g
Arvot/100g100g222kcal2.9g33.9g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570