Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 141g574kcal0g141.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 100g125kcal11g0.3g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.7g1g2.8g
Vehnälese 8.3g19kcal1.1g1.3g0.4g3.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.3g30kcal0.3g6.6g0.3g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl83g748kcal0g0g83.1g0g
Porkkanaraaste 200g249g67kcal1.5g13.2g0.5g6.2g
Tomusokeri 1dl=60g62g249kcal0g62.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 125g360kcal13.7g3.7g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g4977kcal72.2g588.8g253.4g24.2g
Valittu annoskoko870g2488kcal36.1g294.4g126.7g12.1g
Annoskoko puolitettuna435g1244kcal18.1g147.2g63.4g6.1g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696