Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 120g121kcal1.5g5.8g9.8g2.1g
Linssi, vihreä, go green255g860kcal73.8g145.1g2.5g77.6g
Kikherne (Gogreen), annos 100g255g267kcal20.4g35.6g5.1g25.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g127g36kcal0.8g7.6g0.3g3.2g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g75g86kcal4.5g3.7g6g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g3239kcal205.2g400g100.2g217.4g
Valittu annoskoko870g1619kcal102.6g200g50.1g108.7g
Annoskoko puolitettuna435g810kcal51.3g100g25.1g54.4g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393506